Syksy saapuu

Syksy saapuu

Kulunut kesä on ollut todella viileä, vaikka ollaan me saatu auringostakin nauttia, ainakin täällä Kanta-Hämeessä.

Syksy saapuu väistämättä, ilmat on kuitenkin vielä sen verran lämpimiä, että Pioneerin tuotteita tarvitaan. 

Paarmat onneksi lähtivät jo omille mailleen, mutta polttiaiset, punkit ja hirvikärpäset kiusaavat vielä meitä kaikkia. Elämäni toinen hirvikärpänen mönki toissapäivänä päänahkaa pitkin, kun tulin ratsastamasta. Ei kiva fiilis ollenkaan.

Kesän aikana koiria ja hevosia on pesty tarvittaessa Pioneerin saippualla. Koirissa ei ole punkkeja näkynyt ja Pohjoisruotsalainen työhevosemme "tukkajumala" Axel, joka on todella herkkä pureville ja imeville hyönteisille, on pysynyt ihostaan hyvässä kunnossa loimittamattakin. Myös mahtavan paksut harja ja häntä ovat edelleen mahtavia...

Pioneerin saippuapesuja kannattaa jatkaa sekä koirilla että hevosilla aina tarpeen mukaan. Koirat saavat hyvän ja luonnollisen suojan punkkeja vastaan ja varsinkin hevoset, jotka kärsivät polttiaisista, saavat helpotusta oloonsa. Kutina häviää, jo rikki menneet kohdat ihossa paranevat nopeasti ja polttiaiset jättävät rauhaan, kun vielä saippuapesun jälkeen hoidetaan Pioneerin IHO:lle tarkoitetulla öljyllä. Siitähän tuli nyt kesän aikana myös SENSITIVE-versio, josta on otettu teatree-öljy pois. 

Kaikkia hevoslaumamme jäseniä öljytään IHO öljyllä aina tarpeen mukaan. Öljy hoitaa ruvet todella tehokkaasti. Kutina häviää saman tien ja ruvet pehmenevät ja häviävät seuraavaan päivään mennessä. Ihan taivaallinen tuote!

Severi-koiraltamme irtosi kynsi talon lattiaremontin yhteydessä asennettuun raudoitusverkkoon. Verta tuli runsaasti, niinkun raajan päästä yleensä aina tulee. Hoidimme kynnen Pioneerin HAAVA öljyllä ja se parani todella nopeasti. Pari ensimmäistä päivää yritimme pitää tassusa sidettä ja koiran tossua, mutta ne putosivat jatkuvasti, vaikka kuinka huolella paketoimme. Huomasimme kuitenkin, että lisäämällä HAAVA öljyä aamuin illoin, verenvuotoa ei ollut ja kipu hävisi alueelta myös. Severi pystyi kävelemään jalan kanssa hyvin, juokseminen oli hankalaa toki muutaman päivän. Nyt taas mennään kun ei mitään olisi tapahtunutkaan.

HAAVA öljy poistaa kivun todella tehokkaasti. Tästä minulla on omakohtainen kokemus kun pikkurillin pää jäi hevosten suunavaajan hammasrattaan väliin, ja sormen päästä irtosi pala. Verta tuli runsaasti, ja kipu oli todella kova. Kaadoin sormeen HAAVA öljyä, ja tykyttävä kipu hävisi saman tien. Verenvuoto tyrehtyi myös nopeasti, ja parin päivän päästä pystyin pitämään sormessa pelkkää laastaria. Tämän onnettomuuden jälkeen meillä on kotona aina ollut pieni pullo HAAVA öljyä lääkekaapissa. Myös HAAVA öljystä tuli uusi SENSITIVE-versio.

Pioneerin tuotteet hoitavat ihoa. Kaikki mitä laitat omalle sekä eläimesi iholle, imeytyy verenkiertoon, joten ei ole ihan sama, mitä tuotteita käyttää. Pioneerin tuotteet eivät myöskään rasita ympäristöä. Suihkuttamalla pieneliöille vahingollisia tuotteita eläimiisi, tai käyttämällä aineita joissa varoitellaan niiden joutumisesta iholle tai hengitysteihin on arveluttavaa. 

Mukavaa alkavaa syksyä kaikille!

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

TARJOUKSIA
-70%
Uusi
Easyboot Epic
28,80 € 96,00 €
-50%
Uusi
Easyboot Glove
47,50 € 95,00 €
-50%
Uusi
Easyboot säärystin
14,50 € 29,00 €
-35%
Easyboot Glove säärystin Wide
-20%
Cavallo Trek bootsi leveä
75,20 € 94,00 €
-20%
Cavallo Trek kapea
75,20 € 94,00 €
-20%
LG Bridle turpa/leukaremmi
11,20 € 14,00 €
-70%
Hoof wrap-vaihtopohjallinen