Kavion mittausohjeet

Tällä sivulla opastetaan mittaamaan hevosesi kaviot niin, että löydät mittojen mukaan sopivat bootsit verkkokaupasta. Verkkokaupassa on bootsin kohdalla mittataulukko, josta löytyy mittataulukko. 

Autamme myös sähköpostitse mittauksessa ja sovituksessa. Lähetä kuvat sähköpostiin alla olevan ohjeen mukaisesti, niin katsotaan teille sopiva bootsikoko. Luethan ohjeet tarkkaan.

Huomioitavaa!!

Kun lähetät meille kaviokuvia mittoja varten, kavioiden tulee olla huolellisesti puhdistettuja, kaikki lika ja hiekka yms pois kaviokoukulla, harjalla ja tarvittaessa vielä vedellä. Kavion pohjan (anturan) tulee olla siis täysin puhdas liasta. Kts kuvat alla.

Kun teet bootsioston verkkokaupasta, ja pyydät sähköpostikonsultaatiota, olet aina vastuussa itse bootsien lopullisesta koosta. Kuvien kautta neuvonta on aina suuntaa antava.Ohjeet mittaukseen

  • Pidäthän huolen siitä, että mittanauhan 0-piste on aina tarkkaan siinä pisteessä, mistä mittaus aloitetaan. Muutaman millin heitto merkitsee paljon.
  • Pituusmitta: Aseta 0-piste varpaan kärjelle ja vedä mittanauha säteen päältä päkiäisten yli. Mitta otetaan kantakulmasta kantakulmaan vedetystä viivasta (kts kuva yllä). Päkiäisiä ei mitata mukaan.
  • Leveysmitta: aseta 0-piste kavion leveimpään kohtaan, noin kavion neljännekseen, ja vedä mittanauha kavion yli leveyssuunnassa.Ota kuvat myös tuoreen vuolun jäljiltä seuraavasti:Antura/kanta kuva

Huolehdi että kavio on täysin puhdas.


Anturakuva

Kuva puhtaasta kaviosta suoraan anturan kautta kuvattuna. Kun otat kuvia mittanauhan kanssa, ota tästä suunnasta.


Sivukuva

Kun otat sivukuvaa kaviosta, ota se niin, että kamera on maassa ja mieluiten niin, että alusta on täysin puhdas.


_______________________________________________________________________________________________________________TARJOUKSIA
-25%
Hokkisarja iskumutterilla
7,73 € 10,30 €
-25%
Cavallo Trek kapea
70,50 € 94,00 €
-50%
LG Bridle turpa/leukaremmi
7,00 € 14,00 €
-50%
Vuolupuukko tuplaterä
24,00 € 48,00 €
-80%
Boa Boots varavaijeri koko 40
-70%
Easyboot Glove kiristyspanta
-70%
Easyboot Glove säärystin Wide
-70%
Easyboot Glove säärystin
8,70 € 29,00 €
-70%
Easyboot säärystin
8,70 € 29,00 €
-70%
Easyboot comfort strap
2,22 € 7,40 €
-70%
Easyboot Epic varavaijeri
1,38 € 4,60 €
-70%
Hoof wrap-vaihtopohjallinen